Raymarine

Raymarine ELEMENT HV

Kunnskap er makt, og Element™ CHIRP Sonar-/GPS-serien fra Raymarine gir deg en fordel når du jakter på fisk og stedene de holder til. Elements HyperVision™ 1,2 megahertz sonarteknologi gir den skarpeste oversikten over undervannsverdenen, forbredrer oppløsningen på DownVision, SideVision, og RealVision 3D til nye nivåer på presisjonsbilder og fiskeidentifisering og lar deg se strukturer, vegetasjon og fisk med utrolig, virkelighetslignende klarhet

Les mer
Raymarine Axiom+

Dette er neste generasjon av den prisbelønte Axiom® serien fra Raymarine, den firekjerners prosessoren er optimalisert for lynrask visning av kart, navigasjon, Augmented reality og RealVision 3D ekkolodd.

De nye IPS skjermene har høyere oppløsning og 25% mer lysstyrke. Med Axiom + kan man velge mellom flere forskjellige fargepaletter optimalisert for alle lysforhold – sterkt sollys, dag, kveld og natt. Axiom Plus har det anerkjente LightHouse 3 operativsystemet, et kraftig og brukervennlig MFD-operativsystem fra Raymarine.

LES MER
Raymarine Dragonfly Pro

Endre undervannssynet ditt og fang mer fisk med Dragonfly 4, 5 og 7 som tilbyr bredspektret CHIRP DownVision™-teknologi. Det er lett å kjenne igjen fisk og undervannsobjekter, med fotorealistiske sonarbilder. Dragonflys allværsskjerm, et LCD-display med høydefinerte farger, gir skarp visning fra alle vinkler. Ta steget opp til en smartere sonar med Dragonfly.

LES MER